NekTech.EU

YEELIGHT Meteorite LED ebédlőasztal megvilágítás

Az ebédlőasztal az egyik olyan hely a házban ahol a hangulat igen változó lehet a társaság függvényében. Lehet romantikus vacsora a pároddal, vidám együttlét a családdal vagy a barátokkal de olykor csak egy napvégi chill out helye.

A Xiaomi almárkájaként működő Yeelight, most pont az ilyen változó igényekhez próbál megoldást kínálni. A gyártó eddig is sok hasznos ledlámpával és okos izzóval tette magát közkedveltté a rajongók körében és mindig is a minőség, a letisztult design ill. a innovatív megoldások jellemezték.

A mostani termék sem lóg ki a sorból, mivel a minőségi kivitelezés a kábelektől a legutolsó kis tömítésig észlelhető, míg a letisztult design a skandináv jellegű egyszerűségben testesül meg. Az innovációt ezúttal a lámpatest egyik mellékfunkciója mutatja, amit Ambient Light-nak neveznek és a plafont tudja megvilágítani 2×7 állítható színes LED-del.(kicsit olyan mint egyes Panasonic tévék esetében).

A lámpa fő világítóteste 280 LED-ből állít elő 1800 Lumen fényerőt és ez természetesen dimmelhető ill. 2700K-6500K közötti tartományban meleg-hideg fényre állítható. A beállításokat a Mi Home applikációval lehet elvégezni, ezáltal integrálható a Xiaomi okos otthon rendszerbe. A felfüggesztés magassága 0,5 méter – 1,5 méter tartományban állítható

A LED lámpákban azt szeretem a legjobban, hogy az alacsony fogyasztás mellett elfelejthetem az “izzócsere” költségeit és mindezek mellett még tökéletesen állítható a fényerő is (dimmelés). Ez a lámpa maximum 37 Wattot fogyaszt, amiből az Ambient Light 7 Watt és természetesen kikapcsolható.

Ha elnyerte volna a tetszésedet és szeretnél magadnak egyet, akkor a Gearbesten ma 34.279 Forintért adják és a Priority Line szállítással ingyen otthonodba kapod. 

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp