NekTech.EU

Yeelight LED mennyezeti okos lámpa

Egy ilyen Yeelight mennyezeti lámpát használok kb. egy éve és teljesen meg vagyok vele elégedve. 

Ami miatt akkoriban erre a termékre esett a választásom, hogy egy erős fényű, letisztult formavilágú LED lámpát akartam, ami nem csak takarékos, de állítható legyen a fényereje. Legalább annyira fontos volt, hogy a lámpát tudja irányítani a Mi Home okos otthon rendszerem.

A Yeelight egyébként a Xiaomi termékcsalád részét képezi, ezért integrálható a Mi Home rendszerébe is de önállóan is teljesen jól működik, mert van távirányító is mellékelve hozzá Ez bluetooth-on kommunikál, szóval simán viszi a hálóból is a nappaliban levő lámpát. A távirányító funkciói a ki/be kapcsolás, fényerő szabályozás,  színhőmérséklet és egy holdfény funkció, ami egy éjjeli fény, vagy hangulatvilágítás funkció. 

Energiafogyasztása max. 28 watt és tud 2000 lumenes fényerőt (ez kb. 2 db  régi 80-as izzónak felel meg). 

Az “izzók” nem cserélhetőek benne, de a kb. 20000 órás üzemóra után szerintem megbocsátom neki.

Meglepően egyszerű volt a felszerelése is, mert van egy alap foglalat, amit fel kell fogatni a falra és arra a lámpa felcsatlakozik mint egy vízforralótalp szerű csatlakozóra, csak ez rögzítve is van, hogy ne essen a fejemre.

Jelenleg olcsóbban meg lehet venni mint amikor én vettem, azaz 19138 Ft, és még nem is a távoli Kínából jön, hanem a cseh Gearbest raktárból. Ez miatt most pár nap alatt ki is hozzák, vám és áfateher mentesen. A kiszállítás kb. 1600 Ft. 

Akit érdekel, a lenti linken megvehető és tettem be még egy linket a további EU raktáras, azaz pár napos kiszállítású akciókról is.

 

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp