NekTech.EU

Tronsmart Force SoundPulse – A zene veled van!

Nyár van és valószínűleg mindenkinél van a tervek között kirándulás, strand, grillparti vagy egy jól megérdemelt nyaralás. Minden ilyen eseményt feldob egy jól megválasztott zenei háttér amihez nem árt ha rendelkezel elég hangerővel. A mobilról már rég tudjuk, hogy ez az új walkman, rádió és zenetár egyben, de a hangszórói csodákra nem képesek. Ilyen estekben jön jól egy hasznos kiegészítő, a mobil hangszóró. 

Amit ma ajánlok nektek az pont ilyen eseményekre lett szabva, merthogy hangos, tiszta hangzású, vízálló, strapabíró, hosszú üzemidejű és persze hordozható.

Jobban a részletekbe menve, a Tronsmart Force egy Bluetooth 4.2 vezeték nélküli hangátvitelt támogató 40W-os összhangerőre képes hangszóró. A vízállóságot az IPX7 szabvány szerint tudja, amivel akár a halaknak is tudunk partit szervezni. Az akkuja közepes hangerőn 15 órát tud és lemerült állapotból 3 óra alatt töltődik fel. Van benne NFC a gyors és kényelmes készülék párosításhoz és végre USB Type-C a töltőkábel csatlakozója, szóval jó eséllyel nem kell 2 kábelt cipelj magaddal a jövőben. 

Találhatunk benne egy igen ritka Wireless Stereo nevezetű funkciót, amivel két ilyen eszköz, vezetékmentesen összekapcsolódik és így sztereó lejátszási módban szólnak. Persze így dupla áron dupla teljesítményt kaphatunk a remek hangzás mellé.

A zenét micro SD kártyáról ill. 3,5 milliméteres kábelről is feldolgozza ill. befogadja.

A készüléket akciósan 16.480 Ft-ért  megveheted a Geekbuyingon és ezúttal ez a spanyol raktárból szállítják, ami így kb. 4-5 nap múlva meg is érkezik. ÁFA, vám nincs, de a kb. 4800 Ft-os szállítási költséggel kell számolni. Nyugodtan tekintheted úgy, hogy egy JBL Charge szintet kaptál féláron.

Ha bizonytalan lennél az online rendelésekkel kapcsolatosan, akkor a SEGÉDLET-ben összeszedtem neked a lényegi hasznos tudnivalókat. További kérdésekkel nyugodtan kereshetsz a Facebook oldalamon is.  

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp