NekTech.EU

Kedves Látogatóm! Üdvözöllek a NekTech-en! 

Az oldalt azért hoztam létre, hogy megoszthassak veletek információkat olyan jó ár/érték arányú termékről amiket szerintem érdemes lehet megvenni és ezzel segítségetekre legyek kevésbé hirdetett de jó minőségű termékek ill. szolgáltatások megtalálásában.

Célközönségként azokat látom, akik hozzám hasonlóan szeretik a hasznos, innovatív ill. minőségi termékeket és nem akarják megfizetni egyes jól ismert márkák magas marketingköltségének, vagy a kapzsiságuknak a borsos felárát. 

Már több mint 20 éve olvasok ill. tesztelek ebben a témában de eddig csak a közeli ismerőseim számára adtam tanácsokat. A pozitív visszajelzések miatt bátorkodtam belekezdeni a blogírásba.

A terveim szerint eleinte főként a szöveges tartalmakra koncentrálok de később a videó anyagok készítése is tervben van.

Az átláthatóság végett szeretném ha tudnád, hogy egyes megosztott linkek, vásárlásod mellett számomra bevételi forrást is jelenthetnek. Ez számodra semmi extra költséggel vagy hátránnyal nem jár, mivel ezt a kereskedő cégek fizethetik nekem a vásárlások után. Ezzel te, gyakorlatilag  ingyen támogathatsz az oldal fenntartásában. 

Az alapelvem az, hogy csak olyan terméket ajánlok, amit én magam is megvennék.

A tapasztalatom alapján a legtöbb terméket sajnos külföldről éri meg leginkább megrendelni. A BLOG mellett találhattok külföldi vásárlásokkal kapcsolatos információkat is a SEGÉDLET menüpontban. Természetesen, amennyiben itthoni forrásból is találok jó ár/értékű terméket, akkor azt megfelelően priorizálom.

Bízom benne, hogy a blogom neked is érdekes és hasznos felfedezéseket hoz!

Üdvözlettel,

Alien

nektech.eu@gmail.com

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp