NekTech.EU

Az ésszerű választás (sznobmentes övezet)

Eldöntöttem: Oneplus lesz a következő telefonom és ilyen alacsony áron még nem árulták.

Nem szoktam gyakran váltogatni telefont, de egy ideje gondolkodom rajta, hogy Xiaomi, vagy Oneplus legyen a “galaktikus utód” és az utóbbi győzött, főként a korrekt hardver,  OxygenOS és a sok éves támogatás miatt. Aki esetleg nem annyira jártas az OS témában, azoknak annyit erről, hogy egy letisztult, szinte csak az alap Android funkciókkal felszerelt OS ez. Kifejezetten felüdülésre számítok az eddig használt Samsung zsúfoltsága után. Nem beszélve arról, hogy a feleségem középkategóriás Xiaomi készüléke, tovább kap friss Androidot mint az én csúcskészülékem (ciki)

A specifikációkra nem akarok kitérni, mert nem csak ez a lényeg és a linkelt weboldalon elolvashatod de ez a telefon egy vérbeli zászlóshajó. Szinte minden benne van ami a konkurenciának is és példamutató minőségben van összerakva, mégis kb. fele annyiba kerül mint az Apple, Samsung, Huawei telefonok csúcskészülékei. Pedig ebben van képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasó és remek kamera is.

Amivel kompromisszumot kell kötni, az a vízállóság és a vezetékmentes töltés hiánya. Nekem ezek pont nem jelentenek gondot, mert a Samsungom kijelzőcseréje óta már megszoktam, hogy nem pancsizunk vele és a vezeték nélküli töltésre sem vagyok még berendezkedve. Fontosabb hogy gyorsan fel lehessen tölteni. Ebben pedig jeles az Oneplus. Elvileg a vízállóság is jó, csak állítólag nem akarnak fizetni a tanúsítványért. 

Jó tudni, hogy május 14.-én jönni fog az utód (Oneplus 7), ezért most jó áron meg lehet kapni a 6T-t. A Gearbest 144998 Ft-ért (Update: már csak 142098 Ft) árulja a 8 GB memóriával ás 128 GB hátértárral szerelt matt fekete verziót. Ehhez ingyenes szállítás is jár. Szerintem hibátlan vétel azoknak akiknek szimpatikus a Oneplus és szerintem legalább 3 évig kompromisszummentes használatot adhat. Aki esetleg lecsúszna a Gearbest akciójáról, neki belinkeltem a Geegbuying elérhetőségét is, mert hasonló áron van. A vámkezelés végett, ne feled a HKEU Priority Line szállítást választani!

Ha még ismeretlen terület a külföldi rendelés, akkor a SEGÉDLET menüpontban találsz néhány jó tanácsot. Nem agysebészet 

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp