NekTech.EU

Adtak is meg kaptam is! Revolut belépési akció újratöltve

A  sikeres korábbi belépési akció meg lett hosszabbítva!

A revolut az a bank jellegű szolgáltató, ami értéket teremt ügyfeleinek. Magam is használom már egy jó pár hónapja és elmondhatom, hogy soha nem intéztem a pénzügyeimet ilyen egyszerűen és olcsón. A mai cikk azért született, mert az eddig is többnyire ingyenesen megrendelt szolgáltatást most a hónap végéig egy 3000 Ft-os ajándék pénzzel fejelik meg. Szóval röviden, ha szeretnél egy valóban ingyenesen nyitható és működtethető Revolut számlát, egy Mastercard-ot és nulla rejtett költséget, akkor most adnak neked (meg nekem is) 3000 forintot! Ha esetleg nem tetszik, akkor elköltöd és törlöd a profilodat. Persze ők tudják, hogy a legtöbb ember ezzel rájön, hogy nagyon is tetszik neki, csak legfeljebb eddig nem volt kedve vagy bátorsága kipróbálni. 

Egy korábbi cikkemben már bemutattam a szolgáltatást, ezért most csak a lényegesebb információkat írom le:

– A regisztáció és beazonosítás után ingyen rendelhetsz magadnak dombornyomott MasterCard típusú bankkártyát, nulla forintos éves díjjal (nem csak sunyin az első év ingyenes, hanem utána is)

– Havonta 5000 angol font értékig ingyen utalhatsz (külföldre is)

– A Revolut számládon pillanatok alatt átválthatod a pénzed más devizákra úgy hogy a legjobb banki árfolyamokat is kenterbe veri az árfolyamuk.

– Havonta 200 angol fontnyi, azaz 75000-ot vehetsz fel ATM-ből ingyen, bárhol a világon. 

– A kiváló applikáción minden funkció a kezedben van. Kedvenceim: költések elemzése, számlaműveletek, kártya zárolása vagy akár csak részleges korlátozás egy pillanat alatt.

– A legjobb, hogy a havi Revolut költségem nulla.

Gondolom neked is eszedbe jutott, hogy túl szép hogy igaz legyen! Hol a kaki?

Az biztos, hogy az ingyenes csomagot választó ügyfelekből ők csak veszítenek, ezért diszkréten csábítanak extra szolgáltatásokat biztosító csomagok felé, ahol viszont van havidíj. Nekem mondjuk eddig erre nem volt szükségem, mert a kívánt kriptodeviza számlát ingyen beszereztem egy kampányban. Amit még jó tudni, hogy a számlájukon tartott pénz nem kamatozik semmit és a készpénz felvétel sem mindig ingyenes (a megadott határon felül már 2%-ban fáj). Ez könnyen kiküszöbolhető ha csak annyit utalsz rá amennyit kártyával el is tudsz költeni, vagy rendelsz egy Qurve kártyát.  

Ha ezeket szem előtt tartod, akkor neked is lehet egy használható és ingyenes számlád, amire most még 3000 Ft-ot is kaphatsz tőlük, amennyiben az igényelt kártyáddal 21 napon belül fizetsz is valahol. A regisztráció menete, hogy a lenti linken belépsz a Revolut rendszerébe és megadod adataidat, majd a hitelességedet is igazolni kell a személyiddel és az arcképeddel. Ezek mellett fel kell tölteni 3000 forintnyi összeggel a számlád, amit akár felhasználsz, akár visszautalsz majd magadnak. Amikor mindez megvan és hitelesnek minősítettek (kb 10 perc), akkor igényelhetsz ingyenes Mastercard-ot. Fontos megjegyezni, hogy ez alkalmas Apple Pay-re is.

Használjátok megelégedettséggel!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp